Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seizoensafsluiting Österke Academie: in de tuin bij Lei en Leen van Dael

dinsdag 5 juni 2018, 18:00 - 20:00

uitleg door Lei en Leen van Dael over hun prachtige tuin

Lei en Leen van Dael zijn in het bezit van een forse en prachtige tuin. Hierin kunnen zij hun diverse hobby’s botvieren zoals: bloementuin, groente- en kruidentuin, fruitboomgaard met allerlei bessen, kersen, perziken en pruimen. Hieruit vloeit het inmaken van allerlei groenten en fruit voort. Vooral het wijn maken van de speciaal hiervoor aangeplante druivenstokken. Hiervan worden de lekkere “Teunkes” wijnen gemaakt.

 

Wijnkelder

Niet alleen hun geweldige tuin maar ook hun wijnkelder willen ze graag laten zien, met uitleg van Lei over het wijn maken en uitleg van ook Leen over hun bloementuin, groentetuin, boomgaard en druivenstokken. Na al deze informatie zijn we uitgenodigd om naar hartenlust hun diverse wijnen te proeven met iets lekkers erbij!

 

Opgave: wilt u graag komen luisteren, kijken en proeven deze dinsdagavond, dan s.v.p. opgeven voor 1 juni a.s. tijdens openingsuren van het parochiekantoor in Stramproy (di, wo, do, 09.30-12.00 u). Alvast hartelijk dank!

Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond, wel kunt u aan het echtpaar van Dael een vrijwillige bijdrage geven die bestemd is voor het mooie project van zr. Bernarda Verheggen uit Nederweert voor de Vastenaktie van dit jaar: de inrichting van een babykamer met bedjes en couveuse, en van een operatiekamer in Gombong op Midden-Java, Indonesië.

Gegevens

Datum:
dinsdag 5 juni 2018
Tijd:
18:00 - 20:00