Over Ons

Historie

In de Advent lezen we woorden van oude profeten. Zij vertellen soms dat God met ons nog ‘een appeltje te schillen heeft’. Wat zegt die Nederlandse uitdrukking? Dat appeltje klinkt heel gezond (misschien zelfs ecologisch?). Maar de uitdrukking heeft een nare bijklank: het gaat over mensen die flinke meningsverschillen hebben.

Wanneer mensen een andere koers gaan dan God, dan vraagt Hij als het ware: mag Ik met jullie een appeltje schillen? Mag ik alle schillen, alle omhulsel, weghalen en met jullie doordringen tot de kern? Zullen we samen opnieuw gaan zoeken waar het om gaat?

Pastoor Notermans

Van harte welkom op de website van onze parochiecluster!
Aan de hand van de menuknoppen hierboven vindt u alle informatie over onze parochiecluster.
Verder vindt u alle info natuurlijk ook in de diverse parochiebladen en kunt u terecht op de parochiekantoren.
Pastoor H. Notermans

Vanwege herhaaldelijk gebleken onzorgvuldige omgang met privacygevoelige gegevens door Facebook heeft ons parochiecluster géén Facebookpagina.