Wij komen tezamen

In vervolg op de kerstvieringen van vorig jaar hebben we wederom als cluster gezamenlijk invulling gegeven aan de vieringen van dit jaar.
Dat betekent dat er een paar kleine wijzigingen zijn maar dat in opzet de vieringen hetzelfde blijven. Ook dit jaar bent u van harte welkom.

Kerstavond 24 december 2019

• Om 18.30 uur zal er in de kerk van Altweerterheide een avondmis zijn. De vier kerkkoren van onze parochies zullen gezamenlijk zingen.
    Na afloop is er in de kerk koffie met iets lekkers en de mogelijkheid elkaar een zalig kerstfeest te wensen.
  • Om 21.00 uur is er een avondmis in de kerk van Stramproy. Zangkoor Enjoy uit Tungelroy zal daar zingen.

Eerste kerstdag 25 december 2019

• Om 9.30 uur is de mis in de kerk van Stramproy met fanfare St Willibrordus
  • Om 11.15 uur is de mis in de kerk van Altweerterheide met het gelegenheidskoor

Tweede kerstdag 26 december 2019

• Om 9.30 uur is de mis in de kerk van Tungelroy met fanfare St. Jan
  • Om 11.00 uur is de mis in de kerk van Swartbroek met het kerkkoor

We nodigen u van harte uit bij een van onze vieringen. Iedereen is welkom. Of u nu elke week naar onze kerk komt, af en toe of misschien wel nooit.
We hopen heel veel parochianen te mogen ontmoeten en wensen iedereen alvast een mooi begin van de kerst!