Altweerterheide

H. Hart van Jezus

Maar liefst 23 jaar was pater Noordermeer onze pastoor; hij overleed op zondag 16 augustus 2015. In de H. Mis van zondag 6 september (11.00 uur), voorafgaand aan de Landdag, hebben we bijzonder voor hem gebeden.

De H. Hart van Jezus kerk te Altweerterheide

De parochiekerk werd gebouDe H. Hart van Jezus kerk te Altweerterheidewd en geconsacreerd in 1936.

In 2016 werd een omvangrijke restauratie van de glas-in-lood-ramen doorgevoerd, waarbij hier en daar nieuw materiaal werd gebruikt. De ramen zijn daardoor weer toekomstbestendig.

Voor 2017 staat een vernieuwing van het kerkhof in de planning, met o.a. de bouw van een urnenmuur.

Al deze projecten worden mede mogelijk gemaakt door de jaarlijkse Landdag (eerste zondag van september) en de viering van Sint Teunis (januari).