Dankwoord pastoor Notermans

Wat was het een fantastische dag, mijn afscheid van ons parochiecluster afgelopen zondag. Alleen heel jammer dat je daarna moet weggaan… Wat hebben we veel mooie herinneringen opgehaald, wat waren er veel goede mensen die in de afgelopen 23 jaren hebben meegebouwd aan een prachtige geloofsgemeenschap. En wat bent u creatief geneestin uw lieve woorden en prachtige cadeaus! Daarbij past alleen maar dank.

Dank aan iedereen met wie ik deze mooie weg mocht on van 23 jaren samen geloven.
Dank aan iedereen die mij op die mooie weg de juiste richting heeft gewezen.
Dank aan iedereen die geduld had op momenten dat we samen de weg even niet wisten.
Dank dat u van deze weg een dialoog hebt gemaakt, met mensen die kunnen spreken én naar elkaar luisteren.
Dank dat u bent blijven meedoen, ook op momenten waarop u werd teleurgesteld door mij of door de kerk het groot.
Dank dat u telkens weer in onze kerken was, om samen te bidden, en daardoor ook mijn geloof te sterken.
Dank aan God, die mi goede ouders heeft gegeven, want zij hebben mij de weg naar Hem gewezen.

– Pastoor H, Notermans