Terugblik vastenactie 2017

De opbrengst van de vastenactie 2017 gaat naar een project van pater Johan Visser  (streefbedrag € 5000,00) en twee projecten van pater Jo Kuppens (streefbedrag € 4000,00 en € 3000,00). Dat doen we samen met de parochies van Weert-Zuid, (Keent, Moesel en Leuken) en de clusterparochies Altweerterheide, Stramproy, Swartbroek, Tungelroy en Kelpen-Oler.

Het project van pater Johan Visser betreft de aanschaf van 25 computers voor het Don Bosco Center van Poipet Cambodja, Zuid–Oost Azië. Dit center is een lager en middelbare school met 350 arme en weeskinderen en een technische afdeling met 80 studenten.

Het eerste project van pater Jo Kuppens betreft de aanschaf van nieuwe boeken,  e-readers en aanvullend meubilair voor het studiecentrum Center for Social Concern in Malawi, Afrika.

Het tweede project betreft dakbedekking (spanten en dakplaten) voor een aantal lokalen in een plattelandsgemeente Mponela, Malawi.

Pater Jo Kuppens is geboren in 1942 aan de Maaspoort 17 in Weert. Hij is als directeur
verbonden aan het Centre For Social Concern in Malawi.

Door uw bijdrage aan deze vastenactie ondersteunen we de projecten in Cambodja
en Malawi.

Hiervoor onze welgemeende dank!

De besturen van de parochies en hun missiecomités