Help mee met de inrichting van kerkhof en urnenmuur – koop een Groencertificaat!

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de herinrichting van het kerkhof in Altweerterheide. Nieuwste ontwikkeling: het Groencertificaat.

Afgelopen jaar werd een flink aantal uit de kluiten gewassen bomen en struiken verwijderd, zodat er weer overzicht is gekomen. Nu wordt het tijd om dit gedeelte opnieuw in te richten. Daarbij komen we tegemoet aan een wens van diverse parochianen: de aanleg van een urnenmuur. In de toekomst is het dus mogelijk, de urn van een dierbare te plaatsen op ons kerkhof.

Voor de herinrichting zijn we in gesprek met twee deskundige ondernemers uit Altweerterheide:  tuincentrum Neerkeshoof.  en Groene Kracht Tuinen. Samen gaan we er iets moois van maken. Maar ‘samen’ betekent ook: samen met u! Want wanneer onze parochianen ons niet telkens financieel zouden steunen, waren we tot niets in staat.

Op paaszondag hebben we de aftrap gegeven voor de Groencertificaten, en een groep enthousiaste parochianen heeft die al aangeschaft.

Hoe werkt het?

Bij het kerkbestuur of bij de Stichting Landdag kunt u zo’n Groencertificaat kopen. De prijs varieert van € 16,00 (voor een taxushaagje) tot € 120,00 (voor een boom), met allerlei bedragen daartussenin. Dit bedrag schenkt u aan de parochie, die daarmee in staat is tot de aanschaf van het equivalent van uw Groencertificaat. Omdat de parochie een Anbi-instelling is, kunt u het Groencertificaat gebruiken als bewijsstuk voor uw aftrek inkomstenbelasting.

Voor meer informatie: gebruik het contactformulier op deze site of neem contact op met het kerkbestuur of met de Stichting Landdag.

Hartelijk dank voor uw steun!